Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

KHK vann mot Rögle

Gratisströmmarna med ishockey och fotboll har blivit lite svårare att hitta på nätet senaste månaderna, men lägger man några minuter extra så hittar man ganska enkelt rätt. Hockeyn är inte något huvudintresse för min del, men skönt som avkoppling ibland och jag har följt hela Karlskrona HK:s två senaste matcher mot Djurgården och Rögle. Mot Djurgården hittade jag en “stream” utan ljud, men med Radio Blekinges webbreferat i ett annat fönster blev det perfekt! Igår kväll hittade jag dock en länk med både perfekt bild och ljud och kunde se hela matchen inklusive intervjuer utan ett enda avbrott. KHK imponerar verkligen, främst med målvakts- och backspelet och har släppt in minst mål i SHL och då behöver laget inte göra så många mål framåt. Det är faktiskt bara två lag i SHL som gjort mindre antal mål än KHK!

KHK vann mot Rögle

Här är 2-1 för KHK på väg in i mål. Rögle kvitterade sedan efter en ovanlig målvaktstavla av Johan Holmqvist som släppte in ett skott från mittlinjen. I förlängningen med tre utespelare på varje sida var KHK det bättre laget och Alexander Bergström kunde sätta segermålet efter en målvaktsretur.

2 comments to KHK vann mot Rögle

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>