Arkiv

Bokbörsen

“Uppesittarkväll” idag

Har just sett och hört Sverigedemokraternas uppesittarkväll 2016 med partiledningen och flera andra riksdagsledamöter som bygger pepparkakshus, klär granen, lagar mat o s v. Mycket bra inspelning där man verkligen får se partiledning och övriga i på ett helt annat sätt än vad som beskrivs i gammelmedierna!

Trevligt inslag också när partiets EU-parlamentariker skickade julhälsning tillsammans med mannen bakom “Brexit” i Storbritannien, Nigel Farage från UKIP! För övrigt ett underbart pepparkakshus Richard Jomshof och Mattias Karlsson byggde och som visade Grand Hotell i Stockholm. Även en bra intervjuer med vice partiordförande Julia Kronlid plus slutlklämmen med Jimmie Åkesson och hans julhälsning!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>