Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jenny ringer till Wolfgang

JennyGranskning Sverige ringer till Wolfgang HanssonAftonbladet och frågar lite kring hans märkliga krönika “Attentatet är en skänk från ovan till extremhögern”. (Jag har aldrig förstått gammelmediernas tjatande om sina påhittade begrepp om “extremhöger” och “högerpopulism“).

Jenny är helt klart skärpt här och ställer Wolfgang “till svars” genom kopplingar till några av  hans tidigare krönikor. Till skillnad från många andra “journalistkollegor” som fått ta emot samtal från Jenny, Nina och Johan på Granskning Sverige tycker jag att Wolfgang Hansson skötte samtalet mycket bra! Ingen påslängd lur, “jag måste gå på möte” eller andra bortförklaringar utan det var för en gångs skull Jenny som fick avsluta samtalet!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>