Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ett julklappstips kanske?

Ett julklappstips så här två veckor innan jul är Föreningen Gamla Carlscronas årsbok 2016 som heter “Senaste nytt – från förr”. Årsboken kostar 140 kronor för medlemmar och 180 kronor för icke medlemmar om man köper den direkt av föreningen. Fram till jul finns detta försäljningsställe just utanför CityHallen i Wachtmeister Galleria. Det finns även flera tidigare årsböcker som säljs till starkt rabatterade priser, samt tidigare nytryckta vykort med gamla motiv som säljs för det facila priset av fem kronor för tolv olika kort!

Tiderna i Wachtmeister Galleria nämnda dagar är från klockan 12.00 och de flesta dagar fram till klockan 16.00 (söndagar kortare). För de som vill ha boken signerad av författaren Ingemar Fredriksson finns han på plats lördag 10 december 14.00-16.00, lördag 17 december klockan 12.00-14.00 och fredag 23 december klockan 12.00-14.00. Här har dagens försäljning just påbörjats och längst till vänster föreningen ordförande Göran Mårtensson som samtalar med kund. I bakgrunden Åke Åkesson och Kerstin Claesson som redan efter några minuter fått flera intresserade besökare vid försäljningsbordet!

Föreningen Gamla Carlscrona säljr årsboken 2016 i Wachtmeister Galleria

På den infällda bilden från vänster Göran Mårtensson, Äke Åkesson och Kerstin Claesson.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>