Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie bjuder på middag

Jimmie Åkesson (SD) är inte bara Sveriges bästa partiledare utan även en duktig kock och golfspelare. Många minns nog auktionen på Tradera för ett par år sedan där man kunde vinna en golfrunda tillsammans med Jimmie. Nu finns chansen att prova Jimmies matlagningskonster och intresset är helt överväldigande för den nya auktionen på Tradera. Efter bara åtta timmar redan 35 000 besökare, 155 bud och över 30 000 kronor som högsta bud och det är nästan sex dygn kvar innan sluttiden den 8 december 2016.

“Pengarna för auktionen går oavkortat till organisationer som stödjer Sveriges fattigpensionärer, samt stiftelsen Hepatica för att hjälpa flyktingar i krisens närområde och bidra med matpaket till förföljda och utsatta kristna som sökt en fristad i Libanon.”

Äta middag hos Jimmie Åkesson (SD)?

UPPDATERAT 1

Intresset är enormt för auktionen, så här ser det ut lördag förmiddag:

Bjud på Tradera och en middag av och med Jimmie Åkesson

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>