Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

1:a Advent – SD Karlskrona

Idag den 1:a advent stod jag själv tillsammans med tiotalet andra medlemmar från SD Karlskrona precis utanför ingången till min gamla arbetsplats på Ronnebygatan 36 och Ballou Internet Services. Vi bjöd alla besökare på gratis korv, pepparkakor, glögg, kaffe och lite godis. På mindre än två timmar försvann 120 kokta korvar med bröd och sex liter glögg ned hos besökarna plus ett par termosar kaffe.

En del besökare ville även ha broschyrer och helt säkert blev det både några nya medlemmar och några som bestämde sig för att börja arbeta mer aktivt för SD Karlskrona och Sverigedemokraterna. Jag tror alla på plats var överens om att det enbart var mycket trevliga besök och enbart uppskattande och värmande ord från de som stannade till för att även prata en stund!

För övrigt helt perfekt ställe att stå på och helt i skydd från den isande nordvästvinden och enorm skillnad mot föregående år då vi stod precis mot Klaipedaplatsen där de iskalla nordvindarna den gången svepte från Hoglands park upp mot Stortorget.

1:a Advent - SD Karlskrona

3 comments to 1:a Advent – SD Karlskrona

 • AWSvensson

  Till skillnad mot Växjö där SD sover en Törnrosasömn så måste jag beundra både Karlskrona o Kalmar som är engagerade o vidar sig , beklagar att man inte bor stadigvarande där.

 • Karlskronabloggen

  @ AWSvensson

  Ja, lite synd att det är sån skillnad! Växjö skulle behöva någon driven ordförande av typ Thoralf Alfsson i Kalmar eller Christopher Larsson i Karlskrona. Det finns även fler i Kalmar och i Karlskrona ännu fler som tar tag i just denna typ av evenemang och ser till att partiet är på plats. Oerhört viktigt enligt min mening att ständigt och ofta som enda parti synas i dessa sammanhang.

 • Bränteknuva

  Tack för den goda korven och trevligt prat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>