Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kommunfullmäktige

Satt och lyssnade på Karlskrona kommunfullmäktige igår och det blev ett långt möte på närmare sex timmar, dock inte lika långt som befarats. Förra mötet avslutades ju i förtid eftersom många skulle gå och kolla på Karlskrona HK:s hemmamatch den dagen så många ärenden från då togs upp igår kväll.

Tänker inte kommentera närmare, men Sverigedemokraterna hade flera intressanta motioner, bl a kring oförutsedda ökningar i kommunens kostnader för asylmottagning, men även särskild utbildning för ensamkommande “barn” angående västerländska värderingar. En annan intressant motion var “Stoppa postmodernistiska indoktrineringen på förskolan”. Motionen var skriven av Björn T. Nurhadi som dock nu inte bor kvar i Karlskrona, men Lotta Antman förklarade på ett mycket bra sätt hur Sverigedemokraterna menar kring denna motion och hennes bild får illustrera inlägget.

Kommunfullmäktige 2016-11-24 - Lotta Antman (SD)

För den som är intresserad finns hela debatten att ta del av hos Karlskrona kommun genom att klicka på bilden,

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>