Arkiv

Bokbörsen

Förvirrad Mattias Karlsson

Hatsajten Expressen påstår att Sverigedemokraternas ledning skulle sitta i “krismöte” med anledning av incidenten med riksdagsman Kent Ekeroths nekade inträde till en nattklubb i Stockholm natten mot torsdag.

Sverigedemokraternas gruppledare i Sveriges Riksdag Mattias Karlsson känner sig dock förvirrad i i sina smålandsskogar och förklarar orsaken i inlägget nedan.

Förvirrad Mattias Karlsson

När det gäller Kent Ekeroth och vad som hände i kön till nattklubben måste man givetvis först avvakta polisutredning och här kan det ju inte vara så svårt. Många vittnen i kön som uttalat sig, men Kent Ekeroth har ju ständigt sällskap med två livvakter från SÄPO som följer honom och deras vittnesmål måste självklart bli helt avgörande i denna utredning.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>