Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tramset mot SD fortsätter!

Den 23 september, dvs för en och en halv månad sedan, blev det officiellt att Sverigedemokraterna var en av arrangörerna till “en alternativ Nobelfest”Grand Hotel i Stockholm. Inga reaktioner hördes vid tillfället, men dagen innan evenemanget blev det plötsligt en proteststorm från alla vänstertomtar i landet. Påhejade av pizzaekonomen Henrik Schyffert, som dels fick ett utbrott i något TV-program och sedan uppmanade sina anhängare att gå in och ge Grand Hotel dåligt omdöme på deras Facebooksida. Grand Hotel stod dock upp utmärkt för demokratin och svarade överhuvudtaget inte  på gammelmediernas löjliga frågor.

Konstigt att vänstertomtarna aldrig lär sig för sånt här får precis motsatt effekt, precis som vid nedrivningen av tunnelbanereklamen tidigare och ökar bara stödet för Sverigedemokraterna, som bara kan tacka och ta emot.

För övrigt verkar det ha varit en mycket trevlig tillställning av de bilder jag sett från vänner från Karlskrona, Ronneby och Karlshamn som var på plats på Grand Hotel och deltog i festligheterna och prisutdelningen.

Som illustration tycker jag Mattias Karlssons slutord i sitt snart berömda “smurftal” förra veckan passar bra!

Tramset mot SD fortsätter!

UPPDATERAT 2016-11-05
Hahaha åt Grand Hotel och gammelmedierna

Hahaha, nu blev tramset ännu roligare när Grand Hotel backar och VD Pia Djupmark skriver i ett pressmeddelande att de “ångrar” att de lät evenemanget i fredags att hållas. Precis samma scenario som t ex vid nedrivningen av tunnelbanereklamen, dvs först ett jäkla liv på vänstertomtarna understödda av vinklad vänstermedia. Sen när det börjar lägga sig händer något nytt som ger Sverigedemokraterna ÄNNU mer gratisreklam och nya sympatier. Helt otroligt att detta kan hända gång på gång på gång…!

Lika roligt är att Grand Hotel nu tagit bort möjligheten att recensera hotellet på Facebook!

UPPDATERAT 2016-11-06
ÄNNU bättre blev det nu när Aftonbladet (!) fått ta del av en inspelning av ett samtal mellan Grand Hotels VD Pia Djupmark och Sverigedemokraternas kommunikationschef Joakim Wallerstein som avslöjar den verkliga anledningen till att Grand Hotel inte ville ha evenemanget. Läs och/eller lyssna på hyckleriet nedan!

Aftonbladet: “Inspelning avslöjar Grand Hotels vd”

UPPDATERAT 2016-11-07
Inte bara Aftonbladet, utan nu har även Granskning Sverige ringt Grand Hotels VD Pia Djupmark, som inte lägger på luren utan svarar, för att därefter åter trassla in sig i flera märkliga bortförklaringar!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>