Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskrona -Frölunda 2-1

Lite sent (p g a problem hos webbhotellet) kommer här ett inlägg om matchen Karlskrona HKFrölunda Indians som tog KHK till toppen av SHL efter 13 spelade matcher. Det lär väl inte bli någon långvarig tid på den platsen, men KHK imponerade ännu en gång med ett fantastiskt försvarsspel. Sen var studsarna på lagets sida denna gång och Frölunda hade ett tag 14-0 i skott mot mål i första perioden och att det bara stod 1-0 till Frölunda efter den perioden får KHK tacka målvakten Johan Holmqvist för. I och för sig ett mycket märkligt och omdiskuterat Frölundamål när båda lagens spelare för en stund stannade upp innan pucken förpassades i mål.

I andra perioden var det ett nytt KHK på planen och vändningen från 0-1 till 2-1 var inte alls orättvis trots att Frölunda hade ett klockrent stolpskott strax innan kvitteringen. Sen var i och för sig det som senare visade sig bli segermålet en riktig målvaktstavla. En puck som gått både utanför och över målburen styrdes in i mål av Frölundas olycklige målvakt som av någon anledning var uppe och viftade med klubban högt över målramen.

Noterbart från matchen är att det inte var en enda utvisning för något av lagen under 60 minuters effektiv speltid, vilket måste vara extremt ovanligt. Sen kan man tycka att publiksiffran på “bara” 4 121 åskådare med en kapacitet på 5 500 var dåligt. Fast det är klart, kan man se matcherna gratis i lugn och ro framför datorn är det kanske inte så konstigt, men stämningen i arenan borde locka fler och fler framöver om framgångarna fortsätter.

Karlskrona -Frölunda 2-1

Segersamling i omklädningsrummet efter Karlskrona HK:s imponerande seger med 2-1.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>