Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dagens kommunfullmäktige

Följde dagens sammanträde i Karlskrona kommunfullmäktige på datorn och jag tycker det är helt underbart att lyssna till alla dessa genuina karlskronadialekter från många av deltagarna! Det var nog den största behållningen av detta sammanträde även om jag ibland kollar och/eller bara lyssnar om det är några speciella frågor jag är intresserad av. Trevligt också att se att ordföranden skötte sig förträffligt med viss hjälp av sina två bisittare! Vilken enorm skillnad från ett tidigare tillfälle när jag kollade och det var helt otroligt förvirrat med bl a en stor vattenflaska som vältes ut och flera konstiga avbrott.

Flitigast i talarstolen var nog Christopher Larsson från Sverigedemokraterna, som också var den som säkert räddade kvällen för många av deltagarna när han gick upp och föreslog att mötet skulle avslutas eftersom alla ärenden omöjligen skulle hinnas med, så det blev bara 35 minuter extra och resterande ärenden kommer att behandlas vid nästa möte. Förslaget från “medgångssupportern” gjordes med tanke på stundande seriefinalen i SHL mellan Karlskrona HK och Frölunda Indians. Många vill se matchen live i Telenor Arena eller framför datorn och för ovanlighetens skull godkändes ett förslag från Sverigedemokraterna helt utan protester 😉

Dagens kommunfullmäktige

Christopher Larsson (SD) i talarstolen

Christopher Larsson (SD) i en av talarstolarna

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>