Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Migrationskorrespondent”

I serien “Nya Ord” kommer här ett nytt från Svensk Television (SVT) där en av deras reportrar numera tituleras “Migrationskorrespondent“. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta åt alla dessa nya påhittade ord i gammelmediernas sanna “politiskt korrekta” anda. Det nya ordet “migrationskorrespondent” med 23 bokstäver är dock helt klart nytt rekord i hur långt ordet är och en följd av tidigare rena galenskaper som t ex “hen”, “nyanländ”, “ensamkommande”, “EU-migrant” och “papperslös”.

"Migrationskorrespondent"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>