Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ingen vill läsa tidningen

Dagens Bild kommer från trappuppgången i Norra Möllebacksgränd och ett exemplar av Dagens Nyheter. Jag tror att det nu under åtminstone ett par års tid levererats en Svenska Dagbladet och en Dagens Nyheter varje söndag morgon. Numera har tydligen inte tidningsbudet på söndagar varken nyckel eller kod (eller är det av lathet) så han eller hon hänger tidningarna på ytterdörren till huset. Sen tar alltid någon in dem och lägger på den lilla soffan i trapphuset. Svenska Dagbladet hämtas alltid, men Dagens Nyheter blir liggande till måndag förmiddag då jag antar den slängs av fastighetsskötaren. Jag hade själv söndagsprenumeration på Dagens Nyheter en gång i tiden, men den upphörde för minst tio år sedan när jag upptäckte hur vinklade eller rent förljugna som artiklar inom vissa ämnesområden är i alla gammelmedier.

Ingen vill läsa Dagens Nyheter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>