Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Det har jag ju redan gjort?

Vänstertomtarna på Nyheter24 kör nu med ett liknande försök som Expressen redan kört med och frågar om jag som besökare vet att jag “kan avblockera de sajter du gillar?”. Ja, jag är mycket väl medveten om detta och det är just för att jag INTE gillar Nyheter24 som jag blockerar annonserna med Adblock Plus. Jag blockerar även annonser från Aftonbladet, Expressen, DN o s v eftersom jag inte vill stödja gammelmedierna ekonomiskt, då de får betalt för annonsvisningar. Däremot har jag sedan länge avblockerat sajter jag gillar, t ex Avpixlat. Minns att även Expressen hade en katt för sitt liknande budskap tidigare, men jag förstår inte riktigt kopplingen mellan annonsblockering och katter så om någon vet får ni gärna förklara?

Varför skulle jag ta bort AdBlock?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>