Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Partiledardebatt i kväll

I kväll är det dags för partiledardebatt i SVT Agenda klockan 20.00 och det ska bli intressanta att se vilka ämnen som kommer att tas upp. Gissar att mycket kommer att handla om Alliansens förhållande till Sverigedemokraterna och vad som kommer att hända om Alliansen blir större än de rödgröna, eller vad som händer om de inte blir det.

Det senare är ju det som gäller idag och Alliansen skulle ju med hjälp av Sverigedemokraterna kunna avsätta Stefan Löfvén med omedelbar verkan, men väljer av någon märklig anledning att inte göra det.

På tal om Stefan Löfvén så upplevs han av många i utlandet som ett stort skämt och hans ständiga farande som en stor statsman i regeringsplanet runt om i hela världen har bara ett löjets skimmer över sig.

Några svensk-kinesiska vänner skrattar fortfarande åt hans fadäs när han var i Indien och inledde sitt tal med “The eyes of the world are on China…” Vem minns inte också hans presentation vid Nordiska Rådet där han inte visste namn på en av deltagarna han presenterade (finns i klippet nedan).

Nedan följer “Stefan Lövfvéns Greatest Hits” inklusive lite från hans “expert” Henrik Arnstad.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>