Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Pärla av Alice Teodorescu

Alice TeodorescuGöteborgs-Posten är en av få svenska politiska journalister med vettet i behåll och hon levererar nu denna klockrena analys av hur läget förändrats i Sverige p g a migrationshaveriet. År efter år förnekade sjuklöverpolitiker och gammelmedier problemen i spåren av massinvandringen och ingen vågade säga något “för det skulle kunna gynna Sverigedemokraterna”, som påtalat problemen i tio års tid.

Pärla av Alice Teodorescu

6 comments to Pärla av Alice Teodorescu

 • Fd K-abo

  Alice T har gett en på-pricken-beskrivning av läget i landet.
  Nu gäller det bara att få politikerna att förstå…

 • Per

  Hon är ju invandrare själv. Med riktigt stränga regler hade inte hon och hennes familj inte heller fått komma hit. Undrar om hon tänkt på det.

 • Bränteknuva

  Nej Per, Alice Teodorescus familj kommer från Rumänien. Rumänien ingår i Eu och berör inte stränga regler. Familjen skulle kunna flytta till Sverige när dom vill om dom varit kvar i Rumänien.

 • Eva

  Det var verkligen på pricken som det ser ut i landet i dag!!

 • Karlskronabloggen

  @ Per

  Alice Teodorescu har tyvärr inget till övers för Sverigedemokraterna. Senast i morse kallade hon partiet för “ociviliserade och omöjliga att samarbeta med”.

  Däremot var hon bland de allra första i gammelmedierna som insåg det faktum att Sverige haft alldeles för stor invandring av lågutbildade “flyktingar”. Det var t o m personer på GP som sa upp sig när hon fick jobb på ledarredaktionen vid årsskiften 2014/2015. För fem år sedan (2011) blev hon utköpt från Barometern efter att ha skrivit några ledare som inte föll tidningsledningen i smaken.

  Tråkigt med hennes konstiga inställning till Sverigedemokraterna, men så länge hon inte blundar för verkligheten är hon mycket väl värd att både lyssna till och citera.

  När det gäller hennes familj och hur de kom till Sverige är jag inte insatt i hur det gick till.

 • Stefan

  Alice är en av de få vettiga och ärliga politiker som syns i medier .Rätt självklart att hon inte är sosse då skulle hon inte tänkt som hon gör

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>