Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gamla Carlscrona har rea

Idag är första dagen Föreningen Gamla Carlscrona har utförsäljning av en del av sina böcker till halva priset. Redan strax efter öppning klockan 14.00 var ett 20-tal personer på plats för att fynda och fler strömmade till. Anledningen till att föreningen säljer böckerna billigt är att det är ny fastighetsägare till Alamedan 11 som håller på bygga om. Föreningen måste därför minska sitt lager p g a ombyggnader i fastigheten.

Lokalen på Alamedan 11 är öppen till klockan 19.00 idag den 5 oktober och för de som inte har chans att komma idag kommer det åter att vara öppet onsdagen den 2 november mellan 14.00 och 19.00. Förutom böcker till halva priset kan jag tipsa om möjligheten att köpa 17 olika nytryckta vykort med gamla motiv för det facila av FEM kronor för alla 17 olika vykorten. Flera med julmotiv som är perfekta som julkort!

Gamla Carlscrona har rea

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>