Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jan Helin lägger på luren

Johan AnderssonGranskning Sverige ringer upp Jan Helin med anledning av gårdagens debatt mellan honom Janne Josefsson och programledaren Nike Nylander SVT. Jan Helin drog i debatten vid SEX (6) tillfällen upp att det tidigare inslaget om och med Fria Tider skulle handlat om “alla människors lika värde”, vilket var ett begrepp som överhuvudtaget aldrig nämndes i inslaget ens en enda gång. Johan Andersson vill därför ha en förklaring, men Jan Helin lägger omedelbart på luren. Nästa samtal är vidarekopplat till SVT:s VD Hanna Stjärnes assistent som får ett antal frågor, men till sist också kopplar bort samtalet.

2 comments to Jan Helin lägger på luren

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>