Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Stabil seger för KHK

Följde eftermiddagens match mellan Karlskrona HK mot Leksand på nätet och förundras fortfarande att man kan se all form av idrott helt gratis. Dessförinnan kollade jag även delar ar Manchester U mot Leicester i Premier Leauge där United spelade en fantastisk första halvlek med fyra mål, trots att Zlatan blev mållös.

Tillbaka till Karlskrona HK:s match så var det ingen höjdare, men 3-1 var en stabil seger, fast helt onödigt och tråkigt för målvakten Johan Holmqvist att få släppa in Leksands tröstmål i slutminuterna. Karlskrona HK kan också glädja sig åt “Lapp på luckan” och helt fullsatt med 5 050 åskådare i nya ombyggda ABB Arena.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>