Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Oscar Sjöstedt (SD) sågar budgeten

Oscar Sjöstedt, ekonomiskpolitisk talesperson för Sverigedemokraterna är en person som talar ekonomi på ett sätt så vanliga människor förstår. Igår höll han ett briljant anförande i Sveriges Riksdag och budgetdebatten där han sågade regeringens budget längs fotknölarna. Även Moderaterna och deras partiledare Anna Kinberg-Batra sågades rejält och jag vet inte om Kinberg-Batra kände på sig vad som skulle komma, för lägg märke till hur hon lämnar plenisalen strax innan en minut gått av anförandet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>