Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Aftonbladet som valarbetare!

Är det sant eller läste du det i Aftonbladet?Aftonbladet drog idag igång en kampanj de kallar “Det svenska hatet” och riktar in sig på Sverigedemokraterna och speciellt riksdagsman Kent Ekeroth. Det måste vara någon propp som gått i “elskåpet” bland de ansvariga och “journalisterna” på Aftonbladet som fortfarande inte fattat att all sån här substanslös gammal skåpmat och gammalt påhitt för att svartmåla Sverigedemokraterna får totalt motsatt effekt och bara genererar fler väljare till partiet.

Aftonbladets Gellert Tamas står bakom “granskningen” och Aftonbladets chefredaktör, VD och ansvarige utgivare Anna Olsson Olsén skriver stolt “Historien kräver en miljon tecken för att berättas. Det är det längsta reportage Aftonbladet någonsin har publicerat.”.

För de som vill läsa stolligheterna kräver Aftonbladet att man betalar till deras “Plus“-tjänst som kostar 39 kronor per månad. Man kan som vanligt köpa en månad för 1 krona, men måste då ge både person- och bankuppgifter, vilket nog inte många vill.

Otroligt komiskt för övrigt också att man inte ens kan läsa Kent Ekeroths genmäle utan att betala, vilket tyder på stor desperation hos Aftonbladet och dess ägare. Det finns givetvis andra sätt att gratis både läsa “granskningen” och Kents svar och jag måste säga att det jag läst hittills och sett recenserat i sociala medier bara varit just “gammal skåpmat” och jag tycker det är fullständigt obegripligt att Aftonbladet drar igång något sådant, men det är väl “tidningsdöden” som hotar i en inte alltför avlägsen framtid?

Ett sammelsurium av osammanhängande händelser som  t ex “Lasermannen”, “Självmordsbombaren i Stockholm”, “IS”, “Breivik”, “Israel”, “Vitt Ariskt Motstånd”, och “Jihadism” kopplas genom märkliga turer samman med Sveriges idag troligen största parti. Desperationen verkar onekligen vara gigantisk hos Aftonbladet!

2 comments to Aftonbladet som valarbetare!

 • Bränteknuva

  Kent Ekerot är en av landets bästa politiker. Har sett många debatter i Riksdagen där han dominerar totalt.

 • Karlskronabloggen

  @ Bränteknuva

  Håller med dig helt! Kent är otroligt bra i riksdagsdebatterna och därför sällan någon vågar ta repliker på hans inlägg (utom i några fall där han och några allianspolitiker är överens i huvudfrågan Israel och det icke existerande landet “Palestina”).

  Allra bäst var Kent dock i en debatt om kriminalpolitik förra året då han tog replik på alla sju “sjuklöverns” representanter och fullständigt tillintetgjorde deras argument.

  Ungefär lite som Björn Söder gjorde en gång tidigare om “Skammens Dag” om du sett den debatten?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>