Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fel svar Anders Lindberg!

Aftonbladets verklighetsfrånvände, men av SVT och övrig gammelmedia älskade, ledarskribent Anders Lindberg deltog tydligen i Postkodmiljonärens kändisvariant nyligen. Jag har själv inte sett programmet, men enligt bilden åkte han  ut redan på den första frågan som gällde 1 000 kronor då han då han tyckte att alla alternativen A, B och C var de sanna påståendena. Det brukar ju annars vara en lätt resa de fem första frågorna upp till 10 000 kronor och första säkerhetsnivån, men tyvärr tog det här tydligen stopp för Anders Lindberg redan på första frågan, men kanske inte så svårt att förstå då det helt klart inte var hans “ämne”.

Fel svar Anders Lindberg!

1 comment to Fel svar Anders Lindberg!

  • Bränteknuva

    Alla anställda på Aftonbladet hade säkert svarat lika dant på den frågan. Det måste vara en förutsättning för att arbeta där att inte förstå verkligheten. Se på på alla stolpskott som Helin, Melin, Cantwell, Swedin, Virtanen, Karin Pettersson m.fl.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>