Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD på Lyckeby Marknad 2016

SD Karlskrona var som vanligt på plats på årets Lyckeby Marknad, eller S:t Jabobi Marknad ifall man föredrar det äldre namnet. Dagen började med några regnskurar, men vid 10-tiden tittade solen fram precis lagom till att alla marknadsbesökarna började strömma till. Det var en riktigt trevlig förmiddag i SD-tältet där många kom och ville prata politik som bl a resulterade i ett flertal nya medlemsansökningar! Mycket trevligt och många ville ha de nya broschyrerna och alla som inte ville ha tackade artigt nej när broschyrerna sträcktes fram i folkvimlet. Vilken himmelsvid skillnad mot för bara tre år sedan och nu kom t o m topppolitiker lokalt från Socialdemokraterna fram och pratade och gav t o m kramar till en av våra kvinnliga medlemmar!

De två nya broschyrerna “Tid för Sverige” och “Nystart Sverige” hade en strykande åtgång bland förbipasserande och dessa får här flankera förmiddagspassets deltagare som bestod av sex medlemmar, bloggförfattaren medräknad. Helt otroligt bra uppslutning och intresse bland medlemmarna som uppbådade sex andra medlemmar på eftermiddagen, plus några ytterligare inhopp i denna Sveriges nya folkrörelse!

Ett samtal som berörde mig djupt var med ett äldre par som säkert var lite över 80 år gamla och inte ville ha broschyrerna utan förklarade att “Vi är socialdemokrater, men det är för sent att byta parti nu”. Min fråga då var om de inte tänkte på barn och barnbarn, men fick då svaret. “Nej, vi fick aldrig några barn, så det är bara vi två kvar”.   förstod jag helt hur detta trevliga gamla par tänker och varför de tyvärr gett upp hoppet för Sverige.

SD på Lyckeby Marknad 2016

Mannen på broschyren till vänster behöver ingen presentation, men i mitten är det från vänster Johan Johansson, Anette Ivekull, Christopher Larsson, Lotta Antman och Robert Andersson plus bloggförfattaren som här agerade fotograf.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>