Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mycket bra av fransk polis

Svenska gammelmedier är upprörda över att fransk polis följer den lokala ordningsstadgan i Nice och tvingar en kvinna som bär ett otillåtet ideologiskt plagg på stranden att antingen ta av sig detta eller lämna stranden tillsammans med böteslappen på 38 Euro. Själv blir jag inte det minsta upprörd utan tycker det är mycket, mycket bra agerat av den franska polisen som helt enkelt bara ser till att lagen följs.

Mycket bra av fransk polis

9 comments to Mycket bra av fransk polis

 • Per

  Ett samhälle som lagstiftar hur människor skall vara klädda måste vara sjukt. Bara nyfascister kan komma på något så sjukt.

  • Karlskronabloggen

   Jag vet inte om socialister eller konservativa styr i Nice, men det är helt klart inga “nyfascister” som bestämt denna regel. Anledningen anges på böteslappen, översatt till engelska ungefär

   “Failing to wear an outfit respecting good morals and secularism.”

 • Lars

  @Per
  Ja, Koranen är mycket tydlig och sträng i hänseendet klädsel för kvinnor.

 • Bränteknuva

  Alla kvinnoförtryckande islamistiska plagg bör förbjudas i hela väst världen.

  • Karlskronabloggen

   Absolut, de flesta kvinnor som “väljer” att bära slöja har ingen som helst möjlighet att själva bestämma och tänka fritt eftersom det är mannen som bestämmer i islamistisk ideologi. Detta tankesätt hör inte hemma i några demokratiska länder överhuvudtaget och vill man leva så är det t ex Saudiarabien eller Iran som gäller.

 • Per

  Frankrike tycks ha ett väldigt överskott på poliser då 3 man kan ägna sig åt att tvinga en kvinna att klä av sig!

 • Se upp bara för snart kommer väl fulmedia släppa fram någon muslimsk fascistisk hagga som enligt islamistisk “taqqiyya” har order att ljuga för stackars naiva svenskar om att hon frivilligt virar in sig i skiten och minsann ska ha rätt att klä sig hur hon vill.

  Ha inga illusioner! Bakom dessa religiösa fascistiska haggor står en hemlig agenda som är att tvinga på stackars oskyldiga flickebarn samma skit, samt få dem bortgifta vid en ålder av sex år och penetrerade vid 9, likt Aisha.

  Slöjan bör betraktas som ett slags hakkors! Därför anser jag att de enda muslimerna i Sverige som har moral är de som begått apostasi, likt Mona Walter från Somalia.

  Fransmännen gör helt rätt. Vill man sitta på stränder med slöja kan man fan emigrera till Särkland (Saudiarabien och andra wahhabbistiska bihang)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>