Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Invigningsfest” i parken

Dagens Bild kommer från ett kort besök idag på eftermiddagen i Hoglands park där det var “Premiär för Karlskronas nya busstrafik” enligt ett programblad som delades ut av Blekingetrafiken. Ett antal bussar var utplacerade i parken och det blir en del nya nummer och skillnaden mot tidigare är att linjerna fått olika färger och en linjekarta som kan jämföras med tunnelbanekartor i självaste Beijing eller Stockholm.

Nja, det blir nog ingen större skillnad i verkligheten om man följer kommentarerna i olika grupper på Facebook och jag hade inte ens hört talas om detta “evenemang” i parken innan vi råkade gå förbi. Det var dock säkert en trevlig tillställning för många yngre som kunde få ballonger, popcorn, “tatueringar”, ansiktsmålningar o s v.

"Invigningsfest" i parken

Linje 2 med Norra Kungsgatan i bakgrunden

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>