Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Blåsippans väg” igen!

Partiledarna håller just nu sina “sommartal” och det måste ju varit direkt pinsamt för särskilt Miljöpartiet med bara ett femtiotal åskådare när “språkröret” Isabella Lövin höll tal i sin hemstad Avesta och bara ett par hundra närmast sörjande vid statsminister Stefan Löfvéns (S) sommartal i Vasaparken i Stockholm igår.

På lördag är det dags för Jimmie Åkesson och det traditionella sommartalet i hemstaden Sölvesborg det ska bli intressant att ta del av! Förra året var det enligt gammelmediernas uppgifter 1 500 åskådare, men jag var där och det var garanterat betydligt fler. På lördag lär det bli ännu fler och jag kommer att ta med kameran och särskilt dokumentera publikintresset i “Fyra årstiders park” och i avvaktan på det tycker jag det passar bra med lite musik och en repris på “Blåsippans väg”!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>