Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Därför ökade SD så mycket

Jag råkade i morse läsa en absolut klockren kommentar till en artikel om Kent Ekeroth som beskriver en stor anledning till att Sverigedemokraterna ökade så mycket i samband med Expressens avslöjande om det tidningen och övriga gammelmedier löjligt nog fortfarande kallar “järnrörsskandalen“. Expressen hade säkert planerat att gå ut med informationen strax innan valet 2014, men Sverigedemokraternas sakta och stadiga uppgång i opinionen under 2011 och 2012 fick tidningen att gå ut med sitt “scoop” redan i november 2012.

Jag är helt säker på att många reagerade precis som mannen som kommenterar nedan och det var just efter denna “skandal” som Sverigedemokraternas ökning i opinionen verkligen började ta fart till helt nya nivåer!

Därför ökade SD så mycket efter "järnrören"
I sann politiskt korrekt anda blurrar jag mannens profilbild och namn, men det är en man och ingen “hen”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>