Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Bränn inte min bil”

Det klagas ständigt på alla bilbränder i förortsområdena i svenska städer och jag tycker det är konstigt att rikspolischef Dan Eliasson ännu inte kommit på idén med att polisen ska dela ut gratis bildekaler med texten “Bränn inte min bil”. Det borde ju rimligen lösa problemet helt, med tanke på hans gratis armband med texten “Tafsa inte” till unga kvinnor och tjejer på alla sommarens musikfestivaler.

Sverigedemokraterna fick ju “kritik” för att de visade en bild från Indien som illustration för bilbränder, vilket jag är säker på var helt medvetet för att få gammelmedierna att leta fram bilden, vilket gav ännu mer publicitet.

Jag väljer dock en bild från Karlskrona som jag själv tagit i stadens “utanförskapsområde”, dvs Kungsmarken, Marieberg och Gullaberg. Det var några år sedan jag tog denna bild och några fler, men bilbränder förekommer även idag i Karlskrona och kanske framförallt i närliggande Ronneby.

"Bränn inte min bil"

2 comments to “Bränn inte min bil”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>