Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

På tal om “Pridefestival”

Idag rapporterar gammelmedierna att det idag tydligen inleds någon form av “gay”– eller “pridefestival” i Stockholm och jag kom då att tänka på “Just for Laughs” i Kanada som gjort ett antal mycket roliga “dolda kameran”-klipp på detta tema och två har varit med i Karlskronabloggen tidigare. Här kommer ett tredje på samma tema som passar bra denna dag. “Proud to be Canadian” byts ut mot “Proud to be Gay” för några besökare som tillfälligt accepterat att ta hand om informationsbåset. Denis Levasseur är som alltid helt briljant i sin roll och speciellt bra är han just när det gäller att tolka “a gay man” i rosa eller ibland lila utstyrsel!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>