Arkiv

Bokbörsen

Dagens väderrapport…

Denna bild som cirkulerar i sociala medier är helt klockren! Alla gruppvåldtäkter och bilbränder beror enligt svenska gammelmedier på det ovanligt varma vädret och har absolut inget som helst samband med den havererade massinvandringen av unga män från Mellanöstern och Nordafrika att göra.

“I hela Sverige blir det varmt och soligt. Klass 3-varning på bilbränder i hela landet med spridda skurar av överfallsvåldtäkter. Lokala skurar med stenkastningsregn kan förekomma vid bl a Järva i Stockholm, Hisingen i Göteborg och Rosengård i Malmö.”

Dagens väderrapport...

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>