Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Loppis” Hoglands park

För åtminstone tredje året i rad anordnar IFK Karlskrona, Karlskrona kommun och Karlskrona City sommarloppmarknad i Hoglands park. Idag var det premiär för 2016 och jag räknade till cirka 30 försäljare på plats. Jag vet inte om priset är samma som förra året, men då kostade det 150 kronor att hyra en plats, vilket då var inklusive gratis parkering runt parken. Det var hyfsat med besökare mitt på dagen och med fint väder blir det säkert både fler försäljare och fler besökare de kommande fyra tisdagarna den 5, 12, 19 och 26 juli då loppmarknaden fortsätter mellan klockan 10.00 och 15.00.

"Loppis" Hoglands park

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>