Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sverigedemokraterna behövs

Igår beslutade Sveriges Riksdag  med förkrossande majoritet att införa betydligt stramare regler när det gäller den tidigare havererade “flyktingpolitiken”. Det är naturligtvis bra, men det borde skett för åtminstone tio år sedan när haveriet var solklart för alla som levde i verkligheten och inte i den bild av Sverige som sjuklöverpolitiker och gammelmedier gav. “Bättre sent än aldrig” är ju ett gammalt talesätt, men det är nog tyvärr både för sent och inte tillräckliga åtgärder för att vända utvecklingen.

Klockrent för övrigt att det var Björn Söder från Sverigedemokraterna som var tjänstgörande talman och klubbade igenom beslutet efter omröstningen då Sveriges Riksdag till stor del införde den politik Sverigedemokraterna förespråkat under så lång tid innan de flesta övriga partier vaknade.

Jonas Sjöstedt från Vänsterpartiet gjorde ett ganska patetiskt inlägg på Twitter efter omröstningen, men många andra “vänstertomtar” var betydligt argare och löjliga i sina formuleringar!

Jonas Sjöstedt (V) på Twitter

1 comment to Sverigedemokraterna behövs

  • Fd K-a-bo

    Bäste Jonas Sjöstedt,
    Hade inflödet fortsatt i ett par år i samma takt som under 2015 hade din sista mening besannats snabbare är Du kunnat säga kapitalistj-ar….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>