Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bastasjö – Mörtsjöåsen

Hittade en nyupplagd kort film på YouTube som visar en “trail” (skogscykling) från Bastasjö till Mörtsjöåsen tur och retur. Den väcker många minnen från löpturer just här under 30 års tid från början av 1980-talet fram tills för en del år sedan. Fast jag blev onekligen lite sugen på att springa denna bana igen som är en del av Blekingeleden. Bitvis går färden även på 13-kilometersbanan från Bastasjö som jag nog sprungit ett antal hundra gånger. Filmen väckte minnen från många “långpass”, men också från klassiska Uddcombloppet som delvis gick här och även Carl XI-loppet som gick på “13-kilometaren”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>