Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Partiledardebatt i kväll

Missa inte kvällens partiledardebatt i Agenda i SVT2 eller på nätet mellan klockan 20.00 och 22.00. Det blir väl första partiledardebatten, åtminstone i SVT, efter att både regering och “opposition” genomfört och anpassat sig till Sverigedemokraternas politik, så det blir extra intressant! Obegripligt för övrigt att inte Alliansen fäller regeringen, vilket de kan göra vilken dag de vill med passivt stöd från Sverigedemokraterna. Eller kanske kan en spricka inom Alliansen träda fram i kväll, de har ju en del frågor där de uppenbarligen tycker helt olika? Så det blir att bänka mig framför datorn klockan 20.00 i kväll för min del!

Som illustration tar jag två bilder på Åsa Romson (MP), som av kända skäl inte kommer att medverka, från den hysteriskt roliga partiledardebatten i Sveriges Riksdag i januari i år när textning från ett barnprogram i grannkanalen visades under en mycket stor del av debatten.

Åsa Romson (MP) i partiledardebatt med text från barnprogram

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>