Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD fortsätter vara störst!

Sverigedemokraterna är sedan ett år tillbaka största parti i de opinionsundersökningar som utförs av YouGov och Sveriges största tidning Metro. Senaste månaderna har dock stödet för partiet i viss mån dalat, men den trenden bröts i gårdagens mätning som presenterades i Metro. Det är nästan helt “jämnt skägg” mellan Sverigedemokraterna, Socialdemokraterna och Moderaterna. Ungefär samma gäller i de mätningar som Sentio utför varje månad och som brukar vara de mätningar som är närmast valresultaten för Sverigedemokraterna. Gammelmedierna hänvisar oftast till SIFO, men de har mycket dålig historik när det gäller just Sverigedemokraterna, vilket naturligtvis är förståeligt eftersom de ringer upp på hemnummer och privata mobilnummer och många “vågar” då tyvärr inte säga vilket parti de tänker rösta på.

SD fortsätter vara störst!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>