Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Prins Oscar döptes idag

Idag döptes den som står som nummer tre i tronföljd till att bli kung eller drottning och det var lille prins Oscar som döptes i Slottskyrkan. Mycket trevligt att se att både Jimmie Åkesson med sambo Louise Erixon och Björn Söder med sambo Anna Wigenstorp var inbjudna till dopet! Trevligt att kungahuset står upp för jämlikhet och demokrati och inte gör skillnad på vilka som blir inbjudna, som t ex den förlegade Nobelstiftelsen.

(Bildkollage med länk lånat från Avpixlat).

Jimmie Åkesson och Björn Söder på prins Oscars dog i  Slottskyrkan

1 comment to Prins Oscar döptes idag

  • Per

    Det kan bero på kungens släkthistoriska bakgrund. En far som delade ut medalj till Göring, en morbror som stupade för Nazi-Tyskland, en morfar som ställdes inför rätta av de allierade efter kriget, en svärfar som var medlem i NSDAP och berikade sig på judeförföljelserna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>