Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mattias Karlsson på söndag

På söndag den 8 maj klockan 13.00 hedras Karlskrona med ett besök av Sverigedemokraternas gruppledare i Sveriges Riksdag, Mattias Karlsson. som kommer för att hålla en föreläsning. Senast Mattias besökte Karlskrona för en föreläsning var i februari 2013, då han och Per Ramhorn höll en uppskattad gemensam föreläsning på dåvarande Restaurang Touch.

Mycket har hänt på dessa dryga tre år och Mattias har även hunnit med att vikariera som partiledare under Jimme Åkessons sjukskrivning. Något som ledde till den nu döda och begravna decemberjuntan eller decemberkartellen som övriga partier bildade för att minimera Sverigedemokraternas inflytande. Denna paniköverenskommelse var naturligtvis dömd att misslyckas och när Kristdemokraterna lämnade överenskommelsen var även de övriga allianspartierna överens om att den nu fallit. Dock jobbar Alliansen som om den fortfarande existerar och vägrar fälla regeringen genom att lägga en gemensam budget, som skulle gå igenom med stöd från Sverigedemokraterna och därmed leda till regeringens fall, alternativt ett extra val.

Mattias Karlsson blev under sin tid som vikarierande partiledare Sveriges då mest omtalade politiker och jag antar att en del av händelserna då kommer att tas upp i föreläsningen som kommer att handla om det politiska arbetet i riksdagen och hur det är att leda arbetet i Sveriges enda oppositionsparti.

Föreläsningen är öppen även för icke medlemmar och för mer information går det att klicka på bilden nedan!

Mattias Karlsson på söndag

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>