Arkiv

Bokbörsen

På söndag är det “Revelj”

På söndag den 1 maj är det traditionsenlig “Revelj” i Karlskrona! Starten sker klockan 07.00 vid Sparres gamla kaserngård. Där startar marschen genom Karlskronas gator bakom Marinens Musikkår. Det blir ett par korta stopp på vägen mot Björkholmen där det serveras blåbärssoppa. Marschen återupptas sen mot slutmålet “varvschefsbostället” vid Gröna gången där det bjuds på kaffe och fikabröd. Ett mycket trevligt återkommande arrangemang med anor från åtminstone 1842. Förra året ställdes marschen in p g a ett ihärdigt hällregn, vilket bara hänt någon enstaka gång tidigare under 174 år, men vi kan hoppas på lika fint väder på söndag den 1 maj som på bilden från marschen nedan den 1 maj 2013!

På söndag är det "Revelj"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>