Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Islamismen i Miljöpartiet

Gammelmedierna gör idag en stor sak av en snart ETT ÅR GAMMAL NYHET i form av islamisthälsningen i SVT:s direktsändning under Almedalsveckan 2015. Språkröret för Miljöpartiets Grön Ungdom i Malmö, Salahaden Raoof, gjorde denna hälsning bakom Anne Lundberg i direktsändning och bilden uppmärksammades i alternativa medier redan några timmar senare. Avpixlat skrev om det samma dag och även t ex Fria Tider och Exponerat uppmärksammade händelsen.

För mindre än ett år sedan var det dock helt tabu att kritisera Miljöpartiet och deras kopplingar till islamism i alla gammelmedier. Fortfarande lever detta kvar till viss del, t ex väljer Aftonbladet att “pixla” Miljöpartisten och heller inte uppge hans namn! Pinsamt, men nu verkar proppen ha gått ur och fler och fler “skandaler” kring “miljömupparna” från “Melonpartiet” rullas upp dag för dag.

Islamismen i Miljöpartiet

1 comment to Islamismen i Miljöpartiet

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>