Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gustav Fridolin 11 år

Vi fortsätter temat om Miljöpartiet med ett tredje inlägg i rad! Gustav Fridolin kom igår med ett märkligt uttalande i ett försvarstal till stöd för sparkade bostadsministern Mehmet Kaplan och påstod att de hade “arbetat tillsammans i 20 år”. Eftersom Gustav Fridolin är 32 år gammal innebär det då att de “arbetat tillsammans” sedan Gustav var 12 år gammal. Därför passar det bra med nedanstående klipp från “Junior Jeopardy” när Gustav var 11 år gammal, alltså året innan han började “arbeta tillsammans” med Mehmet Kaplan. Nu väntar vi på att någon ska gräva fram uppgifter om arbetet och om någon betalning utgick till Gustav, som då var för ung för att överhuvudtaget kunna få arbeta.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>