Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Lära sig bo i lägenhet”

Ett av de mest bisarra klippen om “det nya Sverige” är nedanstående, som jag trodde jag visat tidigare, men så var tydligen inte fallet! Gammelmedierna har ju i årtionden tjatat om hur högutbildade alla “nyanlända” är, även om flera nu faktiskt äntligen börjat skriva om verkligheten. Troligen beroende på att det nu finns alternativa medier där man enkelt kan ta reda på fakta i stället för gammelmediernas vinklingar och lögner. Jag vet inte vad familjerna i klippet nedan har för utbildning, men uppenbarligen är de varken “raketforskare”, “färdigutbildade läkare” eller “civilingenjörer”.

2 comments to “Lära sig bo i lägenhet”

 • Fd K-a-bo

  Detta är “kurser” för nyanlända jag sett omnämnas i media och som finns
  :
  boendekurs,
  spiskurs,
  tvättstugekurs .
  Larmkurs (dvs ge f-n i att trycka på brandlarmet om-det-inte-brinner) badkurs
  sexualkunskap

 • Karlskronabloggen

  Sen anpassar man också yrkesutbildningar, denna är nog den mest bisarra jag har sett i form av kamelskötaren Ali från Somalia som får en skräddarsydd utbildning i Sverige! Vem som betalar utbildningen och lönen framgår dock inte, men det är givetvis skattebetalarna i Sverige.

  https://www.youtube.com/watch?v=B6BsfvU9p8k

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>