Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskrona HK – AIK 3-2

Det blev en lång match igår kväll mellan Karlskrona HK och AIK där hemmalaget till sist vann och det var på vippen att matchen inte ens kunde slutföras samma dag som den började. Matchstarten var klockan 19.30, men matchen var inte avgjord förrän klockan 23.58 när matchhjälten Slava Trukhno  från sista kvalmatchen mot Västerås IK förra året med ett överraskande “solonummer” i mitten av sjätte perioden gjorde det avgörande målet, som dessutom märkligt nog var hans första mål för säsongen!

Klippet är ingen höjdare och flera viktiga situationer saknas, t ex matchstraffet för AIK:s storstjärna Robert Kovacs och straffmissen från AIK:s lagkapten Christian Sandberg i förlängningen och att AIK p g a skada tvingades byta målvaken Gustaf Lindvall just innan avgörandet, men det är helt klart bättre än ingenting!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>