Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Centertoppen från C till SD

Sverigedemokraterna fortsatte Norrlandsturnén i går med ett besök i Ånge och en överraskning visade sig på scenen! Centerpartiets starke man och gruppledare i Ånge, Göran Thunefors, hade tidigare under dagen meddelat att han lämnat Centerpartiet, men att han skulle dyka upp redan samma kväll tillsammans med Sverigedemokraternas ledning på scenen i medborgarhuset hade nog ingen räknat med.

Göran Thunefors förklarar orsaken till sitt partibyte mycket bra i nedanstående klipp!

För övrigt hade TV4 och Anders Pihlblad i morse just ett inslag om partibyten bland väljarna och det som stack ut ordentligt var att Sverigedemokraterna tar fullt mätbara strömmar från ALLA SJU övriga riksdagspartier. Flest givetvis från Moderaterna och Socialdemokraterna, men även röster från längst ut på vänsterflanken från Vänsterpartiet och Miljöpartiet!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>