Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sanningen svider Expressen!

Den brittiska jättetidningen Daily Mail har senaste tiden publicerat en rad artiklar där man berättar sanningen om dagens Sverige. Publiceringarna har gjorts kontinuerligt på tidningens webbsajt Mail Online som är världens största dagstidning på nätet med över 200 miljoner unika besökare varje månad. Daily Mail har haft reportrar och fotografer på plats i Sverige och har i återkommande artiklar berättat om det svenska samhällshaveriet.

Expressen gick i morse ut med en mycket lång artikel där de försöker bortförklara det mesta i den engelska tidningens artiklar. “Journalisten” på Expressen lyckas dock inte särskilt väl med detta, men mycket bra att en sådan artikel kommer upp på deras sida så att även de som inte läser utländska medier eller svenska alternativa medier får ta del och kanske kan bilda sig en egen uppfattning! Jag kan rekommendera alla att läsa Expressens artikel genom att klicka på bilden nedan och det är sällan jag rekommenderar någon att läsa en artikel i svensk gammelmedia, men denna är läsvärd, åtminstone om man samtidigt funderar lite på egen hand!

Sanningen svider Expressen!

1 comment to Sanningen svider Expressen!

  • Lars Ottosson

    Ojojoj Expressens desperation är total. Nu får dom kämpa med sina lögner också mot andra länders tidningar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>