Arkiv

Bokbörsen

Sydöstran vägrar annons

Sydöstrans SD-hatande chefredaktör Gunnar Svensson vägrar än en gång att publicera en annons för Sverigedemokraterna. Denna gång går han dock lite längre och förklarar att Sydöstran framöver kommer att neka all form av SD-annonsering i Sydöstran. OK, då får vi alla hjälpas åt att sprida denna “hemska” annons som inte kunde publiceras. Jag skulle gissa att annonsen redan på några timmar nått fler människor än vad den skulle gjort om den publicerats i Sydöstrans minimala pappersupplaga. Annonsen är delad hundratals gånger på Facebook och i olika bloggar och här kommer en sådan delning som stöd till yttrandefriheten!

Sydöstran vägrar annons

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>