Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Marcus Oscarsson om LUF

TV4:s politiske kommentator Marcus Oscarsson har troligen den mest välbesökta Facebooksidan som handlar om politik i Sverige. Igår kväll lade Marcus upp ett inlägg om Liberala Ungdomsförbundet (LUF), tidigare Folkpartiet, i Stockholm som på fullt allvar menar att det ska vara tillåtet både med incest mellan syskon och nekrofili, dvs ha sex med döda människokroppar. Fullständigt bisarrt förslag som väckt många reaktioner i sociala medier. Marcus Facebookinlägg fick på bara 52 minuter över 2 000 Gilla-markeringar och 313 delningar från besökare. Idag är det betydligt högre siffror och snart närmare tusen delningar, men sidan har över 140 000 följare så när det händer något går det snabbt!

Marcus Oscarsson om LUF

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>