Arkiv

Bokbörsen

Föreläsning på söndag?

Det ska bli intressant att lyssna på Joakim Wallerstein på söndag eftermiddag när han berättar om sina smått geniala reklamkampanjer för Sverigedemokraterna! Särskilt roligt blir det att höra om hans idé om den lilla annonseringen på en enda mindre tunnelbanestation i Stockholm som genererade ett helt enormt reklamvärde. Enligt undersökningar nådde kampanjen 92 procent av svenska folket tack vare de “nyttiga idioter” från vänsterflanken som rev ned reklamen. Hade inte alla protester skett skulle kampanjen bara setts av de människor som åkte tunnelbana från eller till Östermalmstorg, eller bara några promille av befolkningen.

Är du intresserad av att lyssna kan du anmäla dig till karlskrona@sd.se så kommer mer information om tid och plats! Det är ett öppet möte och du behöver inte vara medlem i partiet för att komma och lyssna.

Årets bästa reklamkampanj?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>