Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nya “PK-Bingo 2016”

För några år sedan figurerade spelbrickor för “PK-Bingo” i olika sociala medier, men efterhand ändras de “politiskt korrekta” (PK)  orden och uttrycken, så jag tog “En rolig halvtimme” och gjorde en ny spelbricka för 2016. Kollar visserligen aldrig gammelmedier via TV, men jag har skrivit ut bingobrickan och ska kolla någon nyhetssändning i efterhand på nätet. Kanske inte “full bricka”, men det skulle vara märkligt om det inte blev minst en rad med “PK-BINGO” oavsett om det är en nyhetssändning SVT eller TV4.

Ny bricka för PK-Bingo 2016

1 comment to Nya “PK-Bingo 2016”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>