Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ljugande reporter på Aftonbladet

Granskning Sverige ringer upp Aftonbladets “journalist” Julia Wågenberg och frågar varför hon skrivit att lördagens “Folkets demonstration” i Stockholm var en “demonstration mot flyktingar”? Demonstrationen handlade om att deltagarna ville att regeringen ska avgå och utlysa extraval och ingenting annat.

Julia Wågenberg, som till på köpet läser till jurist, misslyckas helt med att försöka förklara varför hon antingen hittar på eller ljuger rakt ut i sin artikel. Det är inte att undra på att “journalister” är den yrkesgrupp i Sverige som har lägst förtroende hos allmänheten!

UPPDATERAT: Julia Wågenberg på Aftonbladet gillade uppenbarligen inte Granskning Sveriges inspelning av intervjun med henne. Klippet på YouTube är nu inte längre tillgängligt p g a “upphovsrättsanspråk”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>