Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra rekrytering av Avpixlat!

En av Sveriges få ocensurerade nyhetsförmedlingar Avpixlat meddelar idag att de rekryterat Roger “Salle” Sahlström som ny grävande reporter och fotograf. “Salle” har ett gediget förflutet med arbeten för bl a Dispatch International och senast papperstidningen Nya Tider. “Salle” presenterar sig själv lite närmare i intervjun på Avpixlat och för att anknyta till Karlskrona väljer jag en bild från portalen vid Konserthuset.

Det är “Salle” i mitten och till vänster Paul Cederholm, SD Karlskrona och till höger Micael Foghagen, SD Kalmar. Anledningen till bilden var att jag var med vid en mycket intressant försvarspolitiskt föreläsning som hölls av Micael Foghagen och Robert Ericsson från Sverigedemokraterna. “Salle” var vid tillfället fotograf för Dispatch International och bevakade föreläsningen tillsammans med Ingrid Carlqvist som skrev artikeln.

Bra rekrytering av Avpixlat!

Klicka på bilden för att läsa intervjun med “Salle” på Avpixlat! (Egen bild från 23 mars 2014).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>